Kodi San više nije član 100 Thieves sastava

Severnoamerički League of Legends tim se danas razišao od svog abiliti kerija.

  • 0
100-thieves-logo1 Foto: 100 Thieves

Obe strane su došle do razumevanja da moraju da nastave odvojenim putevima a Kanađanin, kineskog porekla, napušta tim nakon što je u njemu proveo godinu dana. Kodi je sada slobodan agent i želi da u novoj godini stigne na sam vrh profesionalne LoL scene.

Ekipa 100 Thieves nije ispunila očekivanja za 2020 godinu pod novim menadžmentom. Ušli su u top 8 timova na letnjem LCS plejofu i nisu uspeli da se plasiraju na ovogodišnje svetsko prvenstvo. Sastav je sa turnira izbacila ekipa Evil Geniuses nakon što je tim završio regularnu sezonu tek na sedmom mestu. Tokom čitavog letnjeg takmičenja ekipa je zabeležila samo sedam pobeda.

San nije jedini krivac za loše rezultate tima, ali bitan faktor je to što on, i saport igrač ovog tima, Poome, nikako nisu uspeli da ostvare solidnu sinergiju. Ni igrači na ostalim pozicija se nisu dobro pokazali na turnirima tako da je tim delovao dosta dezorganizovano u svojim mečevima. Jedini igrač koji može da dobije prelaznu ocenu u ovom timu je top lejner Ssumday. Nadamo se da će San pronaći tim sa kojim će ostvariti bolje rezultate i hemiju. GL!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA