Finalista Svetskog LoL prvenstva bi uskoro mogao da pojača TSM

Da li bi ovo bilo dobro pojačanje za TSM?

  • 0
Foto: TSM

Hu ”SwordArd” Šuo, koji je pre samo par nedelja nastupao u velikom finalu Worlds-a (Svetskog šampionata), bi prema najnovijim spekulacijama uskoro mogao da postane novi član TSM-a, pošto američka organizacija ima veliku želju da ga upari sa veteranom Jilijang ”Doubleliftom” Pengom.

Iako je Team Solo Mid uspeo da osvojio severnoamerički Summer Split, na svetskom šampionatu su doživeli pravu katastrofu, pošto su grupnu fazu završili sa 0-6. Vrlo brzo nakon toga, legenda ekipe, Bjergsen, je doneo odluku da završi svoju igrrački karijeru i da postane novi trener ekipe. Kada su sklopili te sve stavke, znali su da će pred narednu sezonu morati da naprave drastične promene u svojoj ekipi.

Power of Evil je navodno nadomak prelaska u Team Solo Mid, dok im je takođe velika želja support igrač Suninga, SwordArt. Kako navodi poznati novinar, Pablo Suarez, dvadesettrogodišnjak ima veliku želju da zaigra u Severnoj Americi, što bi za njega bio prvi put da zaigra van Azije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA