Kraj jedne ere! Perkz zvanično napušta G2!

Da li će G2 uspeti da zameni igrača ovakvog kvaliteta?

  • 0
Printskrin: Twitter/G2 Esports

Poslednjih nedelja se dosta spekulisalo o mogućem odlasku legende G2-a, Luke ”Perkz” Perkovića, da bi pre samo par minuta organizacija na svom sajtu i zvanično potvrdila da će dvadesetdvogodišnjak u narednoj sezoni predstavljati neku drugu ekipu.

Od oktobra 2015. godine kada je potpisao za G2, Luka je postao jedan od najpoznatijih i najboljih League of Legends igrača u svetu. Jedan je od retkih igrača koji je uspeo da dokaže svoju dominaciju na nekoliko pozicija.

Uspeo je da postane rekorder po broju osvojenih LEC titula, a najveći uspeh u karijeri mu je titula MSI-a 2019. godine, kao i finale Worlds-a par meseci kasnije. U više navrata je dokazao koliko je dobar igrač, a po svemu sudeći, trebalo bi da postane novi igrač Cloud9-a, što bi ga učinili verovatno najvrednijim esports igračem svih vremena.

”Luka je prava legenda! Srećno, Kralju! G2 je tvoj dom i kad god poželiš, možeš da se vratiš”, izjavio je direktor organizacije, Karlos ”Ocelote” Rodrigez. Takođe, u prilogu ispod možete pogledati emotivni video klip u kojem organizacija pozdravlja hrvatskog igrača.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA