Bivši šampion sveta doveo svoje prvo pojačanje pred narednu sezonu

Da li će se T1 ponovo vratiti na sam vrh?

  • 0
Foto: t1.gg

Dok smo u Evropi i Severnoj Americi već videli veliki broj transfera i promena, najbolje korejske ekipe nisu u toliko žurbi. Ipak, T1, trostruki šampion sveta želi da se pojača pred novu sezonu, pa su upravo predstavili jedno veoma zvučno pojačanje, Rjua ''Keria'' Mina.

Ovaj osamnaestogodišnjak važi za jednog od najboljih support igrača u Koreji, što je i dokazao prošle godine, kada je igrajući za DRX uspeo dva puta da se plasira među najbolje tri ekipe. Na svetskom šampionatu su odlično igrali, ali su ipak poraženi u četvrtfinalu od kasnijih šampiona, ekipe DAMWON.

U letnjem delu sezone je bio support sa najboljim KDA skorom, kao i sa najmanje smrti od svih igrača na toj poziciji. Takođe je bio igrač sa najviše asistencija, što su stvarno neverovatno brojke za jednog tako mladog igrača.

Te kvalitete je primetio T1, po mnogima najbolja ekipa svih vremena, zbog čega će u narednoj godini ovaj momak nositi njihov dres. Sada će zajedno sa Tedijem trebati da predstavlja jedan od najopasnijih botlejnova u League of Legends svetu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA