Cloud9 doveo veliko pojačanje! Perkz se vraća na midlejn

Da li će se hrvatski igrač snaći u Severnoj Americi?

  • 0
Printskrin: Twitter/Cloud9

Jedan od najboljih evropskih igrača svih vremena Luka ”Perkz” Perković je od sinoć i zvanično postao član jedne od najpoznatijih američkih organizacija, Cloud9, a prema mnogim informacijama, potpisao je ugovor vredan preko pet miliona dolara.

Nakon što je izrazio želju za novim izazovom kao da želi da zaigra na svojoj staroj poziciji, što je midlejn, shvatio je da je pravo vreme da potraži novu organizaciju, pošto su male šanse da bi G2 želeo da se rastane sa Capsom, koji je jedna od najboljih igrača na svetu. Cloud9 je organizacija za koju svi znamo da je voljna da uloži novac, a nakon razočaravajuće sezone, nema sumnje da je ovo pravi korak napred, pošto je Perkz kvalitetniji igrač nego Nisqy, koji je pre neki dan napustio Cloud9.

Osim što je svojim igrama pokazao da je jedan od najboljih, Perkz je takođe odličan vođa, koji je dokazao i da je odličan saigrač, pošto je dva puta bez ikakvih problema prihvatio da promeni svoju prirodnu poziciju zarad boljitka ekipe. Ne samo da se odlično snašao i na novoj poziciji, već je na istoj uspeo da dovede svoju ekipu i do finala Worldsa, gde su na kraju ipak poraženi od FunPlus Pheonix-a.

Tokom karijere ostvario je mnoge trofeje, ali najveći je sigurno MSI 2019. godine, kada su pobedili Team Liquid sa 3-0, dok će ipak najveća žal ostati za tim finalom Worldsa, gde su čak bili i favoriti, ali ih je FPX sa lakoćom savladao. U Evropi je učinio da G2 postane najbolja ekipa svih vremena, pa ćemo sada videti da li će isto moći da ponovi i u Severnoj Americi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA