Nemesis čeka pravu ponudu, zbog čega će propustiti prolećni deo sezone

Da li je Fnatic napravio dobar potez što se rastao sa Nemesisom

  • 0
League-of-Legends-123

Foto: Riot Games

Tim ''Nemesis'' Lipovšek, koji je poslednje dve godine proveo u dresu Fnatica, danas se i zvanično rastao sa organizacijom, samo jedan dan nakon što su predstavili Jasina ”Nisqy” Dinčera kao novog midlejnera.

Dvadesetjednogodišnjak je ubrzo nakon toga potvrdio da će propustiti naredni Spring Split koji počinje početkom 2021. godine, jer smatra da nije dobio dovoljno dobro ponudu, zbog čega želi još malo da sačeka. Dodao je da je imao nekoliko prilika da potpiše za neku novu ekipu, ali da nijedna ponuda njemu nije bila dovoljno primamljiva.

 

 

Iako je za svoje vreme u Fnaticu bio česta meta kritičara, oba puta je odveo ekipu do četvrtfinala Worlds-a, kao što je uspeo da zabeleži tri uzastopna plasmana u finale LEC-a. Iako mnogi smatraju da je Fnaticu potreban bolji igrač na toj poziciji, Slovenac je iza sebe ostavio veoma respektabilne rezultate, zbog čega ne sumnjam da će uskoro pronaći novi angažman.

Dodao je da uskoro možemo da očekujemo nove informacije vezane za njegovu budućnost.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA