• 0

LoL Worlds Šampionat 2021. će se možda održati u izvorištu korone

Da li ćemo imati vakcinu do tada?

  • 0

Vlada iz Vuhana je navodno izjavila da će kineski grad 2021. godine biti domaćin jednog od najvećih esports turnira godine - League of Legends Worlds Šampionata.

Predstavnici iz Vuhana su takođe dodali da vlada planira da investira preko milijardu dolara radi razvoja infrastrukture esporta u čitavom regionu.

Kina je oduvek bila vrlo uspešan domaćin velikih turnira i važnih LAN takmičenja. Jedan od najboljih pokazatelja su napori kineske vlade da se, uprkos trenutnoj COVID-19 pandemiji, League of Legends Worlds Šampionat 2020. ipak održi. Turnir je ostvario solidan uspeh, za razliku od drugih takmičenja koja su mahom otkazana.

Interesantno je videti kako se Kina nosi sa pandemijom - kako se virus u svetu širi, tako u Kini stagnira. Tako je Vuhan, grad iz koga je čitava pandemija potekla, jedan od prvih koji je ''pobedio'' virus.

Ako su planovi stvarno istiniti, sigurni smo da će kvalitet organizacije biti još bolji od ovogodišnjeg, a do tada ćemo najverovatnije već dobiti vakcinu.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima