≫ 

Nexus Blitz se vratio u League of Legends

Igrajte League of Legends kao da je ponovo 2018.

  • 0
Foto: Riot Games/ League of Legends

Brzopotezni League of Legends mod pun neočekivanih događaja vraća se u igru sa Battle Queens 2020 iventom, pružajući igračima priliku da probaju šampione koji su izašli karjem ove godine. Mapa će ironično biti u obliku Zigijeve glave. Slučajni događaji se vraćaju u punom sjaju, a neki od njih su uvek popularni URF Deathmatch i dosadni Loot Teemo.

Okruženje inspirisano Ionom se vraća nakon letnjeg Spirit Blossom događaja, a novi detalji na mapi su Scuttle ostrvo, malo jezero u donjem delu džungle gde možete da porazite scuttlecraba i dobijete baf. Ovo otvara rute u tom delu džungle kroz koje igrači mogu da se kreću.

Nexus Blitz je eksperimentalno dodat u igru zajedno sa popularnim Teamfight Tactics, kada je Riot pokušao adekvatno da zameni mod Twisted Treeline. Iako Nexus nije izabran za stalni mod, pozitivne reakcije igrača su dovele do toga da studio ubaci ovu opciju u rotirajuću selekciju.

Nexus Blitz možete da igrate do 11. januara 2011. a pored ovoga u igru su ubačeni i skinovi za popularne heroje Katarinu, Dianu i Kijanu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA