Riot Games radi na MMO League of Legends igri

Riot je zadnjih godina veoma zauzet izbacivanjem igara najrazličitijih žanrova.

  • 0
Foto: Riot Games/ League of Legends

Pre nekoliko godina, Riot je najavio da želi da proširi League of Legends univerzum i kreira nove igre u većini popularnih žanrova. Danas su predstavnici kompanije zvanično potvrdili da su počeli da rade na novom MMO (massive multiplayer online) naslovu koji će biti smešten u League of Legends svet.

Jedan od potpredsednika kompanije je na tviteru ležerno objavio da se radi na sledećoj velikoj igri i da će pripadati MMO žanru. Već nekoliko godina se priča o MMO-u zasnovanom na LoL-u, a čak je i jedan od predsednika kompanije izbacio anketu 2018. godine. Zajednici se veoma svidela ideja ali je Mark Meril u intervjuu rekao da koliko god on želeo da se ovaj projekat desi, velika je verovatnoća da to neće biti uskoro.

Vesti o novom naslovu dočekane su veoma pozitivno i od strane LoL zajednice a i od MMO igrača. Svi znatiželjno žele da vide da li Riot može da izazove giganta, World of Warcraft, koji dominira već preko deceniju tim tržištem. Kompanija postepeno ispunjava plan koji su zacrtali pre nekoliko godina. Prošle godine studio je lansirao Teamfight Tactics, a nakon toga je izbačena i kartaška igra Legends of Runeterra.  Jedva čekamo da vidimo kako će se Riot snaći sa ovim projektom, ali ne zaboravimo da je za sledeću godinu najavljena i potezna strategija Ruined King: A League of Legends Story.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA