Riot otkriva svog prvog League of Legends heroja u 2021. godini

Viego stiže 21. januara.

  • 0
league-of-legends-ruined-king1

Foto: League of Legends

Posle velikog broja najava i suptilnih nagoveštaja, Riot je predstavio svog 154-og heroja. U pitanju je Viego, the Ruined King.

Kao deo njihove velike inicijative u različitim žanrovima video igara, Riot Games je krajem oktobara najavio svoj novi potezni RPG naslov Ruined King: A League of Legends Story, smešten u svetu Runeterre, za početak 2021. godine.

Titularni lik ove igre, Ruined King, za koga smo nedavno saznali da se zove Viego, stiže i u League of Legends, kao heroj koga možete igrati.

Već smo imali priliku da vidimo kako izgleda, ali nam razvojni tim nije otkrio nikakve detalje koji se tiču njegovih sposobnosti, ali znamo da će se igrati kao jungler. Sve ostalo je otvoreno interpretaciji.

Međutim, nećemo morati još dugo da čekamo, jer Viego u LoL stiže već 21. januara 2021. godine, kao deo novog patch-a 11.2. Ostalo je još manje od mesec dana, što znači da će Riot možda napraviti još koju najavu, u vidu trejlera na primer.

Kakva su vaša očekivanja za Ruined King-a?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA