≫ 

Šendžen je domaćin League of Legends Worlds 2021 Šampionata

Worlds će se održati u Kini drugu godinu zaredom.

  • 0
LoL Worlds Cup Foto: Michal Konkol/Riot Games

Riot Games je zvanično najavio da će se najveći League of Legends turnir godine, Worlds Championship 2021, održati u kineskom gradu Šendžen.

Do sada smo navikli da Riot svake godine seli Worlds u različite države i gradove. Međutim, imajući u vidu trenutnu COVID-19 pandemiju, čitava internacionalna League of Legends esports scena će drugu godinu zaredom posetiti azijski kontinent, i to kineski grad Šendžen.

Finale prethodnog Worlds Šampionata se održalo u Šangaju, uz striktno propisane bezbednosne mere i ograničenu publiku. Ostatak takmičenja se odigralo bez publike.

Format turnira je u normalnim uslovima koncipiran kao ''turneja'' kroz čitavu državu. Tako su igrači 2017. godine provedeni kroz Vuhan, Guangdžou i Šangaj, dok se veliko finale održalo u Pekingu. Riot je izjavio da se nada da će u narednoj sezoni povratiti ovaj format, u granicama globalne epidemiološke situacije, naravno. Ako to bude bio slučaj, još uvek nam nije poznato koje gradove će Riot odabrati.

Posmatrajući istoriju League of Legends esports scene, ovo će biti 3. Worlds Šampionat koji će se održati u Kini.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA