≫ 

Novi League of Legends heroj Viego je konačno stigao

Isprobajte ga već sada!

  • 1
viego-lol-league-of-legends-2021-1 Foto: Riot Games

Viego je 154. League of Legends heroj i najnoviji jungler. Možete ga kupiti već sada za standardnih 7,800 blue essence-a, ili da sačekate nedelju dana, kada će mu cena pasti na 6,800. Ako baš ne možete da se strpite i spremni ste da potrošite malo novca, možete ga nabaviti za 975 Riot Poena, što je otprilike 7,5 dolara.

Pored njegovog klasičnog izgleda, Viego dolazi sa novim tematskim Lunar Beast skinom, koji izlazi u proslavi kineske nove godine. Ovaj skin će vas koštati 1,350 Riot Poena, što je oko 10 dolara. Viego će se pridružiti League of Legends univerzumu i sa sopstvenom kolekcijom skinova koja se zove ''Ruined''.

Kako bi proslavili Viegov dolazak, Riot Games nam je priredio još jedan fenomenalni treljer, gde se pojavljuju i neka poznata lica.

Viega smo prvi put imali priliku da vidimo na naslovnici nove RPG igre na kojoj Riot trenutno radi - Ruined King: A League of Legends Story.

Da li ste već imali priliku da isprobate Viega? Kako vam se dopada?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viegoslav

    25. januar 2021 | 02:34

    Dosta slab na pocetku, morace da ga pojacaju. Solidan dizajn

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA