• 0

League of Legends: Wild Rift dobija nove heroje i ARAM

, Telegraf

Da li će Wild Rift uskoro postati najpopularnija igra na mobilnim telefonima?

  • 0

Tokom novog obraćana svojim igračima, Riot Games je potvrdio da će u League of Legends: Wild Rift uskoro stići Galio, Rammus, Kha’Zix, Rengar i Renekton, kao i Stargazer skinovi.
Prvi sa ove liste koji dolaze su Jungleri, Kha’Zix, i Rengar. Ukoliko ste ikada pratili njihovu priču, znate da su dva heroja veliki neprijatelji, zbog čega u Wild Rift dolaze narednog meseca tokom The Master of the Hunt eventa. To znači da će biti ubačene dodatne misije tokom igre, o kojima za sada nemamo nikakve informacije, ali se spekuliše da bi preko njih mogli da otključamo nove heroje.

Kao što smo pomenuli, stižu i Stargazer skinovi koje će dobiti Camille, Twisted Fate i Soraka. Iako sa nama nisu podelili njihov datum izlaska, najavili su da će i oni takođe dobiti poseban event kojim će igrači moći da proslave njihov izlazak.

Tokom prezentacije su najavili nekoliko skinova koje možemo očekivati u nastavku godine, među kojima se nalaze God-King Darius, Blood Moon Kennen, Corgi Corki, Draven Draven i Scorched Earth Renekton,

Što se tiče ostalih heroja, ništa nije specificirano, ali možemo da ih očekujemo do kraja aprila, ili najkasnije u prvoj polovini maja. Uskoro takođe stiže i ARAM mod, o kojem više možete pročitati na sledećem linku.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima