≫ 

Gledajte regionalnu LoL Esports Balkan ligu večeras od 19:00

Došlo je vreme da krene borba i u najboljoj regionalnoj League of Legends ligi, a večeras ćemo imati priliku da se upoznamo prvi put sa svim sastavima koji se bore za titulu šampiona Balkana.

  • 0
Foto: Esports Balkan League

Od 19:00h igraju NK Osijek Esport i Crvena Zvezda Esports, a očekuje nas oko četiri sata najboljeg League of Legends-a iz ovih krajeva. Nakon pomenutog meča, slede partije Nexus Gaming-a i Asus Rog Elite, a igraju Valiance i Zero Tenacity, kao i x25 eSports i Split Raiders.

Ono što je sigurno je da ćemo dobiti novog šampiona balkana, jer prošlosezonski šampion Suppup Esports ne učestvuje u ovoj sezoni. Njihovo mesto je dobio NK Osijek Esports, a još jedan novitet je i rebrendiranje ekipe CR4ZY, koja će ove sezone nositi stari naziv Valiance.

Sve mečeve možete pratiti na zvaničnom Youtube kanalu i na Sport Klubu u narednih mesec dana. Timovi se bore za nagradni fond od 20,000 evra i mesto na sledećem EU Masters turniru. Ko je po vašem mišljenju favorit u devetoj sezoni? Zero Tenacity ulazi sa dosta samopouzdanja u novu ligu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA