Poznati esportista ponovo u kostimu ženskog League of Legends heroja: Da li je ovo zaista muškarac?

Da li možete da poverujete da je na slici muškarac?

  • 0
league-of-legends-lol-ahri Foto: Riot Games

Profesionalni League of Legends igrač Zakari ''Sneaky'' Skuder prosto ne staje. Ponovo je zasenio gejming zajednicu sa svojim neobičnim kostimom, a specijalnost su mu upravo kostimi ženskih League of Legends heroja. Ako znate da svaki ženski LoL heroj izgleda maltene ''savršeno'', i da je Sneaky muškarac, jasno vam je koliko je ovo težak podvig.

Dok je bio aktivan, Sneaky je bio jedan od najboljih igrača na čitavoj profesionalnoj League of Legends sceni. Iako se danas ne takmiči, 26-godišnjak je ostao u svojoj ekipi Cloud9, gde se posvetio biznis strani esporta. Tokom svoje profesionalne karijere osvojio je oko 300 hiljada dolara u nagradama.

Sneaky je ipak najpoznatiji po svom neobičnom hobiju. Gejmer se redovno preoblači u ženske League of Legends heroje i kači svoje fotografije na socijalnim mrežama. Ovoga puta se opredelio za K/DA ALL OUT kostim čuvenog LoL heroja Ahri. Pogledajte slike u tvitu.

Sneaky ovako izgleda kada nije u League of Legends izdanju:

cloud9-sneaky-1 Foto: Cloud9

Da li možete da poverujete da je na slici muškarac?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA