≫ 

Korejci prave League of Legends rijaliti

Rijaliti emisije su postale pravi virus televizijske programske šeme, a pošto smo videli da ljudi biraju bračne saputnike u njima, preživljavaju na pustom ostrvu i takmiče se u izradi srednjovekovnih oružja, zašto se onda i gejmeri ne bi pojavili u udarnom terminu na televizijama?

  • 0
Foto: Riot Korea

Popularna igra Riot Games-a će dobiti novu rijaliti sezonu u Južnoj Koreji pod nazivom ”LOL THE NEXT”. U programu će učestvovati 100 LOL igrača, koji su rangirani Diamond 1 i naviše, i oni će se takmičiti u seriji različitih izazova. Deset igrača koji se najbolje pokažu u ovim izazovima će kasnije biti podeljeni u dva tima, koje će trenirati korejske legende. Neki od trenera će biti Heo ”PawN” Van-sok, Li ”Wolf” Dže-van, Kim ”PraY” Jong-in iz tima KT Rolster i Jang ”MaRin” Kung-hvan.

Svi pomenuti League of Legends veterani su nekada igrali zajedno i jedni protiv drugih na najvišem profesionalnom nivou. PawN je osvojio World Championship 2014. godine sa ekipom Samsung Blue, Wolf je trustruki svetski šampion sa SK Telecom T1, a PraY je tri puta osvojio LCK ligu i jednom je došao do finala Worlds-a. MaRin je osvojio LCK dva puta i jednom je slavio na Worlds sa SKT T1.

Veterani će trenirati timove koji će se takmičiti na kraju šoua u LCK LoL Park-u, u Seulu. Pobednička ekipa će osvojiti 50 miliona korejskih vona (41,000 dolara) i dobiti ”posebnu priliku” koja još nije otkrivena. Obožavatelji nagađaju da se možda radi o šansi da se trenira ili igra sa nekim od profesionalnih timova iz Koreje.

Nova sezona League of Legends rijaliti šoua će biti strimovana na zvaničnom LCK youtube i twitch kanalu, a prva epizoda biće prikazana 2. avgusta.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA