Zero Tenacity je najbolja League of Legends ekipa Balkana

Zero Tenacity i Crvena zvezda Esports su još u grupnoj fazi dokazali da su dva glavna favorita devete sezone, a ovog vikenda je pala odluka ko je šampion Esports Balkan League.

  • 0

Foto: Zero Tenacity

Gledali smo veoma zanimiljivu playoff fazu u EBL regionalnoj ligi, jer je svaka serija došla do petog meča odluke. Zero Tenacity je slavio nad Split Raiders sa 3:2, a istim rezultatom je Crvena zvezda Esports pobedila ekipu Valiance. Finale je Zero Tenacity otvorio identično kao i seriju sa Split Raiders-ima, sa dva poraza, ali smo se prevarili ako smo očekivali da će novi šampion lagano doći do titule.

Zero Tenacity je pobedio u naredna tri meča i kompletno preokrenuo finale u svoju korist. Trundle, Tristana i Ryze su šampioni koji su pomogli ekipi da dodatno zabista u finalu i osvoji 5,750 evra, a pobednici će predstavljati region na EU Masters Summer 2021 turniru kao i vicešampion Crvena zvezda Esports. Nagradni fond ovog turnira je 150,000 evra, i ekipama želimo puno sreće u mečevima protiv najboljih timova iz drugih regiona Evrope.

 

Ako ste propustili finale, snimak možete pogledati u nastavku. Balkanski timovi sada čekaju da se završe finala u ostalim regionalnim ligama, kada će biti objavljeni i datumu kada će se održati EU Masters.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA