Crvena zvezda Esports saznala protivnike na letnjem EU Masters turniru

Zero Tenacity i Crvena zvezda Esports su naši regionalni League of Legends predstavnici na letnjem EU Masters-u, a crveno beli su danas saznali protivnike play-in grupne faze

  • 0
Foto: Crvena zvezda Esports

Dvadeset osam timova iz regionalnih liga se kvalifikovalo za EU Masters Summer 2021, a 12 šampiona će sačekati 30. avgust i početi da se takmiči u grupnoj fazi, dok će 16 ekipa play-in faze početi mečeve u grupama 16. avgusta. Zero Tenacity je šampion EBL Season 9, tako da još uvek ne znaju svoje protivnike, ali zato je Crvena zvezda sinoć saznala da se nalazi u play-in grupi c sa ekipama Karma Clan Esports, Outplayed i SINNERS Esports.

Svaka ekipa će igrati po dva Bo1 meča protiv ostalih timova iz grupe, a protivnici Zvezde dolaze iz LPLOL portugalske lige (Karma Clan Esports), SINNERS su vicešampioni češke Hitpoint Masters lige, a Outplayed se takmiče u PG Nationals. Sve grupe play-in faze možete pogledati u nastavku.

Vremena kada će se odigravati mečevi još uvek nismo dobili, ali će prenosi sigurno biti na Twitch platformi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA