Tri pobede iz tri meča - Crvena zvezda Esports blizu nokaut faze na velikom EU Masters turniru

Sjajan početak našeg predstavnika na EU Masters Summer, ali da li mogu momci da i danas zablistaju i sa prvog mesta odu u nokaut fazu?

  • 0
Foto: Crvena zvezda Esports

Početak grupne faze play-ina koji se samo poželeti može. Tri pobede iz tri partije, a vicešampion EBL Season 9 sigurno želi i danas da ponovi ove rezultate. Prvi meč igraju protiv ekipe Outplayed, a pobeda nad ovom ekipom, koja dolazi iz italijanske PG Nationals regionalne lige, bi značila da Crvena zvezda Esports ima siguran prolaz u nokaut fazu. Jedino bi bilo pitanje da li će završiti na prvom ili drugom mestu u grupi.

Prvi meč počinje od 16:30, očekuju nas i dueli protiv Karma Clan Esports, a poslednji meč grupne faze Crvena zvezda će odigrati protiv SINNERS Esports. Bilo bi jako dobro da tim uspe da zadrži prvu poziciju, kako bi dobili potencijalno lakšeg protivnika u nokaut fazi.

U ostalim EU Masters play-in grupama su se izdvojile ekipe White Dragons, Movistar Riders i AGO ROGUE, koje takođe nisu poražene u prva tri meča. Navijamo da Crvena zvezda i danas bude uspešna u svojim mečevima, a mečevi nokaut faze počinju da se igraju od 19. avgusta. Da li može Balkan da ima dva predstavnika u EU Masters Summer grupnoj fazi?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA