Kreatori luksuznog nakita prave šampionsko prstenje za osvajače korejske League of Legends lige

Luksuzna kuća nakita Tiffany & Co. će u naredne tri godine sarađivati sa LCK turnirima i kreirati prstenje koje će nositi osvajači prolećnih i letnjih League of Legends takmičenja.

  • 0
League-of-Legends-123 Foto: Riot Games

Trofej jednostavno nije dovoljan. Zato će korejski League of Legends šampioni dobijati i komemorativno prstenje za osvajanje jedne od najkvalitetnijih regionalnih liga na planeti. Saradnja kompanije Tiffany i LCK-a počeće sa Summer Split-om koji je u toku, a završava se 28. avgusta. Pored toga što će svi članovi pobedničkog tima dobiti prsten sa ugraviranim inicijalima, MVP finalnog meča će osvojiti i specijalnu narukvicu.

Foto: Korizon Esports

Igrači su ranije dobijali nakit na poklon od organizacija, kao što je to bio slučaj sa ekipom T1 i Samsung Galaxy, ali ovo je prvi put da će LCK zvanično deliti ovakav tip nagrada pobednicima regionalnog turnira. Tiffany se na ovaj način uključuje u esports takmičenja, a već je veoma prisutan u svetu sporta, jer kreiraju 65 trofeja za različita sportska takmičenja kao što je NFL Super Bowl, MLB World Series i NBA finale.

Foto: Korizon Esports

Playoff je već krenuo u LCK Summer Split-u, a ko će od ekipa DAMWON Gaming, Gen.G Esports, Nongshim RedForce, T1, SANDBOX Gaming i Afreeca Freecs osvojiti prvi šampionski prsten?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA