Vex je dobila svoj prvi gameplay trejler

Spremite se League of Legends igrači, pošto će Summoners Rift uskoro biti bogatiji za još jednog heroja. Već nekoliko nedelja znamo da će Vex biti naredni šampion koji će se pridružiti bogatom rosteru, ali sada je konačno stigao i prvi gameplay trejler, koji nam nagoveštava šta sve ovaj mračni Yordle može da uradi.

  • 0
Riot Games-vex Foto: Riot Games

Pošto je brazilski League of Legends nalog greškom objavio ovaj klip ranije nego što je trebalo, Riot je odlučio da predstavi Vex i na svim jezicima!

Klip počinje tako što vidimo neke od najveselijih likova iz igre poput Zoe, Iverna, Lux i Fizza, pre nego što se kamera prebaci na Vex, koja leži sa glavom u zemlji. Zatim ubrzo ustaje, sreće Zoi, gde viđamo njenu prvu magiju, projektil nalik Ezrealovom ultiju, samo mračniji i mnogo kraći.

Nakon toga se susrećemo sa Fizzom, koji biva markiran. Kada se približio Vex, postaje fearovan, ali još uvek nismo sigurni kako se tačno taj efekat aktivira. Zatim smo videli novu sposobnost, koja bi trebala nakon kraćeg vremena da se aktivira u AOE zoni, pre nego što uplaši sve mete u njoj. Nismo sigurni da li će nanositi bilo kakvu štetu.

Za sam kraj je preostala bitka kod zmaja, gde vidimo našu junakinju kako koristi svoj ulti. Prvobitno iz veliki daljine baca svoju senku i zajedno sa njom se teleportuje na Teema, koji prima veliku štetu i umire. Zatim je tu istu moć iskoristila još dva puta na dva preostala heroja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA