Riot potvrdio da će se Worlds održati na Islandu

Pre neki dan smo pisali o tome kako su se pojavile informacije da bi Worlds 2021 trebao da se održi na Islandu u Laugardalshöll Indoor Sporting Areni, a sada više nema sumnje da će to biti lokacija, pošto je Riot juče kratkim trejlerom i zvanično potvrdio.

  • 0
LoL Worlds Cup Foto: Michal Konkol/Riot Games

Turnir je prvobitno trebao da se održi u Kini, ali je zbog pandemije korona virusa Riot bio primoran da prebaci turnir u Evropu. Nakon što su na Islandu već uspešno održali dva turnira, odlučili su se za istu lokaciju, gde znaju da većina igrača neće imati problema sa ulaskom u Island, kao ni sa izlaskom iz zemlje. Nažalost, kao i prošle godine, veliki problem imaju sa igračima iz Vijetnama, gde su mere drastičnije nego u ostalim zemljama. Riot će dati sve od sebe da obezbedi njihovim ekipama da doputuju na turnir, ali postoji šansa da će ga propustiti kao što je slučaj bio i prošče godine.

Worlds će kao i prethodnih godina biti podeljen u 5 faza. Plej-in će se odigrati od 5-9 oktobra, da bi onda grupna faza počela 11. oktobra. Četvrtfinale je zakazano za 22. oktobar, da bi se veliko finale održalo u subotu 6. novembra.

Ovo će takođe biti najkasniji Worlds koji će ikada početi, pošto turnir uglavnom počinje poslednje nedelje septembra. Riot je dodao da će informacije o grupama, kao i tačan raspored biti objavljeni uskoro!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA