Koji skinovi i nagrade dolaze u najnovijem League of Legends događaju posvećenom Worlds turniru?

Približava se turnir koji očekuju svi League of Legends fanovi, ali pre toga igrači će moći da igraju novi ivent koji dolazi sa Nightbringer i Dawnbringer skinovima, kao i drugim sitnicama.

  • 0
Foto: League of Legends News

U League of Legends stiže borba između sumraka i svitanja koja će biti deo pripreme za ovogodišnji Worlds 2021 turnir. Već su poznati skinovi koji dolaze u igru, a u nastavku možete da pročitate i koje dodatne nagrade možete da zaradite igrajući se u novom iventu.

Nedavno smo saznali kada će početi prestižni turnir, ali nije poznato i kada će se završiti testiranje skinova. Igrači spekulišu da bi noviteti trebali da se ubace u igru sa pečom 11.19 (22.9). Riot je izbacio i kratak trejler kako bi zagrejao fanove pre dolazak Night & Dawn skinova.

Znamo i da će šest šampiona biti deo kolekcije novih skinova, a to su Dawnbringer Morgana, Dawnbringer Vex, Night & Dawn Kayn, Night & Dawn Yone, Nightbringer Lillia i Nightbringer Tryndamere.

Misije vezane za ovaj ivent će igračima dati opciju da se priključe Dawnbringer-ima ili Nightbringer-ima, a nagrade će dobiti svi oni koji izaberu pobedničku stranu. Postojaće i misije koje nagrađuju sve Worlds gledaoce, ali i prognozere, zato se pripremite da pratite akciju kako bi imali šansu da zaradite jedinstvene nagrade. League of Legends event ne može da prođe bez novog šopa, a svi koji ga probaju mogu da dobiju nove banere koji će krasiti ekran za učitavanje i Chroma skinove.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA