Upset propušta grupnu fazu Worlds-a zbog privatnih problema

Zvezda Fnatica i ADC, Elias ”Upset” Lip, je hitno morao da se vrati u Nemačku, zbog čega će propustiti grupnu fazu Worlds-a, a na njegovo mesto do tada će uskočiti Luis ”Bean” Šmic.

  • 0
Foto: fnatic

Kako navodi organizacija, Upset je morao da se vrati kući, nakon što je izbio hitan porodični slučaj. Iz očiglednih razloga nisu želeli da podele detalje njegovog izostanka, ali su potvrdili da će propustili grupnu fazu, dok postoji minimalna šansa da se vrati za nastavak takmičenja ukoliko Fnatic završi na prva dva mesta.

Mladi ADC Luis ”Bean” Šmic će zato dobiti priliku da zaigra na velikoj sceni, a nakon samo jednog punog treninga sa ekipom, odigraće na najvećeg svetskom turniru. Prethodne godine je igrao za Fnatic-ov akademski tim, gde je bio jedan od najboljih igrača, a mnogi ga i dalje smatraju za jednog od najboljih evropskih igrača van LEC-a.

Ipak, Upset je jedan od ključnih članova ove ekipe, zbog čega će ovo biti veliki udarac za ekipu samo nekoliko sati pred početak grupne faze. Fnatic će svoj prvi meč odigrati u 15:00 protiv Hanwha Life Esports-a.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA