Srpski League of Legends duo od sledeće sezone u španskom timu

Lotus i PatkicA nastupaće sledeće sezone za špansku organizaciju Team Queso.

  • 0
Foto: Team Queso

Srpski dvojac će se preseliti iz ekipe Outplayed u Team Queso i nastupati u SuperLiga Season 22 regionalnom takmičenju. Iz ove lige tri tima konkurišu za EU Masters, a to znači da postoji šansa da vidimo još naših predstavnika na prestižnim League of Legends turnirima.

Toplejner i džangler su prošlu sezonu završili kao drugoplasirani tim PG Nationals Summer-a, a pojavili su se i na European Masters Summer turniru. Smešteni su bili u play-in grupu c sa Crvena zvezda Esports ekipom, a iz grupne faze su izašli kao prvoplasirana ekipa. Kasnije ih je u nokaut fazi izbacila ekipa AGO ROGUE rezultatom 2-1, tako da se nisu domogli grupne faze.

SuperLiga će omogućiti novom sastavu da lakše dođe do međunarodnih takmičenja, a i možda novi igrači mogu da ostvare bolji plasman u regionalnoj ligi od 5/6 mesta. Još nije poznato kada kreće sezona 2022, tako da srpski igrači imaju dovoljno vremena da se upoznaju sa španskim saigračima i pripreme taktike za novu sezonu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA