Crvena zvezda Esports vraća poznate face u League of Legends tim

Crvena zvezda Esports započinje 2022. godinu najavama vezanim za League of Legends sastav.

  • 0
Foto: Crvena zvezda Esports

League of Legends sastav Crvene zvezde za sledeću sezonu biće sačinjen od igrača koji su jako dobro poznati ljubiteljima ovog tima. Nakon povratka Alekse ”DoubleAiM” Stankovića, ekipi se pridružuje i botlejner Valmir ”goldento4st” Fejzulahu. Valmir je prošle sezone igrao za TeamOrangeGaming u nemačkoj Prime ligi, a 2019. godine je sa Zvezdom osvojio drugo mesto u EBL Season 4. Te sezone je bio jedan od najboljih igrača i pet puta je bio proglašen za MVP-a serije.

U tim se vratio i DoubleAiM koji je Crvenoj zvezdi doneo poslednji EBL trofej. Crvena zvezda Esports je bila šampion EBL Season 5, a povratak DoubleAiM-a znači da organizacija misli da joj poznati i iskusni igrači mogu doneti dobre rezultate ove godine. Za sada Crvena zvezda ima četiri igrača u League of Legends timu, a ekipa je produžila ugovore Tsiperakos-u i TasteLess-u.

Početak nove EBL sezone je zakazan za 17. januar, a mnoge ekipe nisu kompletirale svoje sastave pred sledeće takmičenje. Očekujte brojne vesti o potpisivanju igrača u narednom periodu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA