Riot predstavio Zeri, novog League of Legends šampiona

Riot Games je odlučio da 2022. godinu započne sa stilom, pošto su već predstavili novog League of Legends šampiona, Zeri.

  • 0
zeri-league1

Foto: Riot Games

Nakon što je League of Legends serijal Arcane ostvario neverovatan uspeh, mogu reći da nije iznenađenje što nova junakinja dolazi iz Zauna, grada u kojem se odvija veći deo radnje. Samim tim, potvrđeno je njenoj biografiji da je vrlo bliska sa Ekkom.

Zeri će biti ADC šampion koja će sebe i svoju pušku pojačavati električnom magijom. Njene moći će dosta zavisiti od njenih emocija, jer je ona duboko saosećajna osoba, napisao je Riot u njenoj biografiji. ”Zeri svoju ljubav prema porodici i domovini nosi sa sobom u svaku borbu”.

Za sada još uvek nismo dobili prikaz njenih magija, ali je nagovešteno da će ona biti novi Marksman, koji će na Rift doneti ”osećaj kao da igrate šuter”.

Prema nekim spekulacijama, imaće svoj dash, što malo koga iznenađuje kada je u pitanju League of Legends, kao i ulti koji eksplodira. Što se ostalih magija tiče, verovatno će biti u kombinaciji sa njenim oružjem.

Kako je naveo glavni producent heroja u Riotu, Zeri je trebala da se pojavi u 2021. godini zajedno sa Arcane-om, ali su zbog nekih manjih promena odlučili da odlože njen izlazak. Za sada datum još uvek nije poznat, ali bi mogli da je očekujemo do kraja meseca.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA