Crvena zvezda ubedljiva nakon tri nedelje mečeva u regionalnoj EBL Season 10

EBL Season 10 je krenuo 17. januara, a ekipa Crvene zvezde Esports već tri nedelje ne zna za poraz.

  • 0
esports-balkan-league-cz1 Foto: Esports Balkan League

Crvena zvezda je bila favorit i pre početka EBL Season 10, a to su potvrdili i tokom šest mečeva koje su odigrali do sada. League of Legends ekipa je pobedila gotovo sve ekipe iz lige, a ostalo je još da igraju protiv Cyber Wolves Esports-a tokom naredne takmičarske nedelje, koja kreće 7. februara.

Iako do sada nisu doživeli poraz, tim i dalje nema previše prostora za opuštanje jer Valiance i Nexus KTRL ne zaostaju mnogo. Valiance je u odličnoj formi od početka februara i dobili su tri meča za redom, a sa Crvenom zvezdom su se sastali još u drugom kolu. Možda je tim u međuvremenu našao svoju igru i spremaju se za osvetu? U nastavku pogledajte kako izgleda tabela posle tri nedelje takmičenja.

EBL Season 10 se nastavlja 7. februara, Valiance igra sa poslednjeplasiranom Sovejom, Nexus sa Split Raiders, a 10. februara će se odigrati meč koji će verovatno uticati na to koja ekipa će nastaviti trku sa Crvenom zvezdom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA