Uzbudljiva završnica grupne faze 10. sezone Esports Balkan lige

Crvena Zvezda Esports neće tako lako do prvog mesta grupne faze EBL Season 10.

  • 0
Gejming, gejmer, gaming, gamer Foto: Axville/Unsplash

Crveno beli su posle tri nedelje mečeva u desetoj sezoni EBL regionalnog takmičenja imali šest uzastopnih pobeda, ali je nastavak grupne faze doneo prekopotreban zaplet u generalnom plasmanu. Zvezdaši su od tada zabeležili tri poraza i jednu pobedu, a drugi timovi Cyber Wolves Esports i Valiance su odlično iskoristili pad forme favorita za osvajanje EBL-a.

Valiance je u istom periodu poražen samo od Nexus KTRL, CWE je imao identičan rezultat (tri pobede i jedan poraz), a poraz im je nanela ekipa Auxesis Esports. Od jasnih favorita nakon polovine sezone, do totalne nepoznanice na kom mestu će ekipe završiti nakon mečeva grupne faze, deseta sezona će nam sigurno doneti uzbuđenja tokom dve naredne takmičarske nedelje.

Večeras počinje šesta nedelja u grupnoj fazi, a listu mečeva možete da pogledate u nastavku. Dve ekipe sa dna tabele, Soveja i Diamant Esports otvaraju današnju seriju mečeva u 19h, a Crvena Zvezda Esports i Split Raiders-i igraju veoma važan meč za oba tima. Derbi večeri će igrati drugoplasirani Valiance i trećeplasirani CWE.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA