Kapiteni Zvezde i Partizana predvodili balkanski "drim tim": Tejstles i Milica osvojili turnir na Games.con-u!

Vrhunska zabava viđena je poslednjeg dana na ovom festivalu

  • 0

Najveći festival gejmingka, popkulture i najekskluzivnije zabave, Games.con, ušao je u poslednji dan i već na samom početku pružio vrhunsku zabavu za sve one koji su se našli tog jutra na Beogradskom sajmu, jer je sve uveličano finalnim mečem turnira u LoL-u (League of legends), koji je organizovala najveća balkanska gejming organizacija "Fortuna Esports".

Ovo finale, iako se radi o "rekreativnom", iskupilo je veliki broj profesionalnih igrača, pogotovo u ekipi "Zero Tenasitija", gde su kapiteni Crvene zvezde i Partizana, Tejstles i Milica, predvodili veoma moćan tim koji su činili - Rjuzaki, igrač Z10, Klauni, novi igrač SajberVulvsa i Lukezi, trenutni igrač SajberVulvsa.

Njihovi protivnici u finalnom meču je bila ekipa "Mađioničara", za koju su nastupali ZezPez, top lejner Crvene zvezde, DablAiM i MerouOuz, bivši igrači Crvene zvezde, kao i Šone i ŠajKeri, mlada nada balkanske LoL scene u usponu, dok je na suportu bio Šone.

Kao veliki favorit pred sam početak meča su okarakterisani igrači Zero Tenasitija, dok je sam meč pokazao da su i "Mađioničari" imali štošta u svom rukavu.

Prvi meč je praktično veoma lako rešen u koristi "Z10" tima. Jednostavno su na samom početku meča uspostavili kontrolu gejma, kasnije su tu prednost uvećavali i sve je bilo rešeno veoma lako.

Drugi gejm je već doneo i nešto bolje "Mađioničare", koji su odolevali. Pri samom kraju gejma, "Z10" je napravio veliku prednost uzimanjem zmaja i Barona, međutim, Mađionačri su se nekako odbranili i okrenuli sve u svoju korist.

Ipak, treći gejm je ponovo vratio pravu konstelaciju snaga. Z10 je krenuo da skuplja zlato, tu je napravio i veliku prevagu, s tim da je i Klauni u ovom gejmu bio apsolutno nezaustavljiv, te su nakon 30-ak minuta uspeli da se ušunjaju u bazu i osvoje trofej "Games.cona".

Video: Drugi dan Games.cona: Zanimljivi kostimi i još više turnira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA