Bomba na Balkanu: Zvezdin kapiten odlazi u Sloveniju?

Malo ko je očekivao

  • 0
Esport Crvena zvezda, Tejstles, EBL liga Foto: Esport Crvena zvezda

Posle godinu i po dana, Esport ekipa Crvene zvezde gubi svoj "zaštitni znak". Kapiten crveno bele ekipe, Igor Radusinović, poznatiji kao "Tejstles" napušta ovaj klub, a kako je najavljeno, u narednom splitu će igrati za ekipu "SajberVulvsa".

Ovu informaciju je preneo "EBL Bidoof", jedan od najpouzdanijih insajdera kada se radi o LoL sceni na Balkanu. Ovaj isti izvor je ranije preneo i da će za SajberVuvlse igrati i Zvezdin "ADCarry", Ekstazi, te će tako ovaj duo nastaviti dalje.

Izuzev njih, slovenačku ekipu bi u narednoj sezoni trebalo da predstavljaju i "Klauni", kao i "King", čovek koji je osvojio prethodni EBL split sa timom Valijansa.

Još je samo nepoznanica ko će biti "midlejner", ali čak i bez obzira na to, čini se kao da će ovaj tim biti jedan od glavnih pretendanata za titulu.

Ukoliko želite malo bolje da upoznate Tejstlesa, možete na ovom linku pročitati i Telegrafov intervju s njim nakon Zvezdine pobede u prvom večitom derbiju. Takođe, pored svojih igračkih kvaliteta, Tejstles je popularan i po svojim društvenim mrežama, gde jednostavno nema dlake na jeziku, čime iz dana u dan prikuplja i sve veću "fan bazu".

Video: Games.con danas otvorio svoja vrata: Prestižna manifestacija okupila gejmere na jednom mestu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA