≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda predstavila svoj LoL tim za naredni EBL split: Grk i Austrijanac udarne igle, tu su i poznati Bugari

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ambicije su najviše, ali je pitanje, koliko zapravo mogu?

  • 0
Crvena zvezda esport, lol Foto: Crvena zvezda esport

Ono što se dugo čekalo, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu - esport sekcija Crvene zvezde je predstavila svoj tim u LoL-u za idući EBL split, čime su i kompletirali sastav, pošto se od ranije zna da će im trener biti Nemky!

Zvezda je propustila zimski Sigma Cup, dok su u prethodnom splitu EBL-a uspeli da doguraju do samog finala, kada ih je Valijans savladao pred publikom u Beogradu. Tada je takođe Zvezda ušla u sezonu sa nešto nepoznatijim rosterom, pogotovo sceni na Balkanu. Kapiten je bio Igor Radusinović "Tejstles", dok je i on digao sidro i otišao u Sloveniju i ekipu SajberVulvsa.

Najpoznatije ime u novom sastavu Zvezde jeste Todoris "Bako" Bakojanis, koji je i nastupao u šestoj sezoni EBL-a, kada je sa Elemntaris Esportom stigao do polufinala, dok je ostatak karijere proveo u grčkoj ligi. Bako je igrao za Fantazmu u prethodnoj sezoni, a uzeo je učešće i na Sigma kupu, gde je stigao do polufinala.

Izuzev njega, džunglu će pokrivati Ede "Pocok" Viktor Černaj, čovek koji je osvojio Sigma kup sa ekipom Entropika, koji je slavio protiv Dijamanta posle velikog preokreta (3:2). Na midlejnu će nastupati Hrismir "6ax" Popov, koji je nastupao za Split Rajderse u prethodnom prolećnom delu, s kojim je bio i 4. mesto na kraju sezone.

Botlejn Crvene zvezde je rezervisan za jednog Poljaka i još jednog Bugarina (pored 6ax-a), pa će tako na mestu AD kerija biti Damjan "choego" Bejor, koji je nastupao u domovini, ali i u Italiji, gde nije imao preteranog uspeha.

Za kraj, na mestu suporta, nastupaće Radoslav "Infoneral" Georgijev, koji je prošle sezone nastupao u Grčkoj za ekipu WLGaming-a, s kojom je završio na prvoj poziciji na kraju šampionata, ali je u plej-ofu poražen od Fantazme, odnosno ekipe za koju je nastupao Bako.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA