Novi Aurelion Sol je konačno stigao na PBE servere

Aurelion Sol je zvanično sleteo na PBE, tako da će svi League of Legends igrači uskoro imati priliku da isprobaju njegovu novu i unapređenu verziju na koju su toliko dugo čekali. Star Forger stiže u Rift sa novim arsenalom magija, ali i nekim skrivenim detaljima.

  • 0
aurelionsol-1skin-4 Foto: Riot Games

Dolazak legendarnog kosmičkog zmaja je inače odložen zbog ”tehničkih problema”, koji su potencijalno povezani sa hakerskim napadom koji je prošle nedelje zadesio Riot. Aurelion Sola možete isprobati samo na PBE serverima, dok će krajem meseca postati dostupan široj publici.

Pored potpuno novog arsenala sposobnosti, igrači mogu da očekuju i nove skinove za Star Forgera. Iako je njegov vizuelni dizajn ostao skoro pa nepromenjen, Riot je ipak ubacio nekoliko skrivenih detalja. Na primer, u slučaju da koristite Storm Dragon skin, u sklopu efekta za njegov ulti primetićete Lee Sina.

Nismo sigurni da li će Riot ovoga puta pogoditi balans kada su njegove magije i statistike u pitanju, ali će igračima u svakom slučaju verovatno biti potrebno malo vremena da se naviknu na njegov novi arsenal i gejmplej u globalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA