Vreme čitanja: oko 1 min.

Blizzard predstavio Overwatch 2 K-POP grupu

Vreme čitanja: oko 1 min.

K/DA 2.0?

  • 0
Overwatch-2-K-POP-2023-1 Foto: Blizzard Entertainment

Blizzard Entertainment je zvanično sklopio saradnju sa K-pop grupom Le Sserafim, za koju nastupaju Kim Chaewon, Sakura, Huh Yunkin, Kazuha i Hong Eunchae. Le Sserafim je osnovan 2022. godine, otkada se probio kao jedna od najboljih modernih K-pop grupa. Korejski sastav je u ovom periodu izdao nekoliko singlova i jedan album -Unforgiven.

Kao prva ”Overwatch 2 muzička grupa, Le Sserafim će 26. oktobra izdati novi singl, Perfect Night. Ovaj singl će takođe izvesti uživo na zatvaranju BlizzCon konferencije 4. novembra.

Što se same igre tiče, u Overwatch 2 ćemo imati priliku da igramo specijalne game modove inspirisane K-pop grupom. Dobićemo i skinove za specifične heroje.

Blizzard je izjavio da će o ovoj kolaboraciji otkriti više 30. oktobra, po završetku ovogodišnjeg Halloween Terror eventa.

Kad smo kod virtuelnih muzičkih sastava u svetu video igara, Riot je u ponedeljak predstavio svoju treću grupu, boy band HEARTSTEEL.

Koje Overwatch 2 heroje vi vidite kao članove grupe?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA