≫ 

Blokirano preko 2,2 miliona PUBG naloga i 1,4 miliona mobilnih uređaja zbog hakovanja

Multimilijarderska kineska kompanija Tencent je u poslednjoj tviter objavi otkrila da je protekle nedelje blokirala 2,273,152 PUBG Mobile naloga i 1,424,854 uređaja zbog hakovanja.

  • 0
pubgmobile-3tele

Foto: PUBG Mobile Tencent, PUBG Corp

Zajednica PUBG Mobile igrača se solidno smanjila. Naime, svim igračima koji su koristili softver za hakovanje je zabranjeno da igraju ovu igru, a nekima je čak doživotno blokiran pristup PUBG-ju na njihovim mobilnim telefonima.

Varanje i hakovanje je oduvek bio ogroman problem među PUBG Mobile igračima, uključujući i najbolje ekipe na svetu. Nedavni PUBG Mobile turnir, na kome su učistvovali timovi iz Južne Azije, Indije i Pakistana, je otkrio veliki broj hakera i varalica. Publika je bila svedok ovim incidentima, jer je prenos celog turnira bio emitovan onlajn.

Ostatak takmičenja je odložen, jer je cela zajednica obožavatelja bila užasnuta ovakvim ponašanjem igrača, koji bi trebalo svima da služe kao primer. Nekim ekipama je zabranjen pristup svim narednim PUBG Mobile turnirima.

 

U tvitu je takođe najavljena ''nova anti-cheat era'', koja će verovatno uvesti mnogo rigoroznije mere za borbu protiv varalica i hakera. Dodali su da će uskoro objaviti i detaljnije statistike o broju i raspodeli blokiranih naloga i mobilnih uređaja.

Šta navodi ljude na varanje u bilo kom takmičarskom sportu?

Video: Otvoren najveći zatvoreni zabavni park u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA