≫ 

Sveži skinovi stižu u League of Legends: Wild Rift

Od kako je ušla u ograničenu betu, mini verzija League of Legends-a za mobilne uređaje konstantno napreduje što se tiče sadržaja.

  • 0
League of Legends

Printskrin: YouTube/League of Legends

Lopta nastavlja da se kotrlja za mobilni doživljaj popularnog League of Legends-a, Vajld Rift. Beta verzija ove igre je dostupna igračima iz određenih regiona ali samo je pitanje vremena kada će ostali korisnici moći da je probaju na svojim uređajima i konzolama. Riot je danas odlučio da ubaci pet popularnih skinova koji su preuzeti iz League of Legends-a.

Prvi interesantan skin je korporativni Mundo. Kreatori su odlučili da odenu šampiona u formalni izgled sa odelom i kravatom. Uz ovaj jedinstven skin dolazi i oružje koje prati poslovnu temu, telefon.

Augmentovan Singed je od sada dostupan u igri i pruža poptuno novi izgled šampionu, zajedno sa novim vizuelnim efektima i zvukovima koji se podudaraju. Pored ovoga igrači imaju priliku i da dobiju muzu skin za Sonu.

Eš je takođe dobila novi skin jer je se od danas klasični Freljord Eš našao u ponudi u Vajl Riftu. Eš postaje jedno sa zaleđenim terenom Freljorda koji može da koristi kao svoje oružje.

Jedan od najpopularnijih skinova u LoL-u je isto ubačen u beta verziju mobilne igre. Red Rajding Eni se oslanja na temu klasičnih bajki pošto Eni nosi karakterističnu crvenu kapuljaču dok se njen ljubimac Tibers transformisao u velikog zlog vuka.

Kako se igra bliži punoj verziji, možemo očekivati da se još više popularnih skinova probije iz LoL-a u Vajld Rift. Ako ste zainteresovani za ovu verziju igre, možete da se registrujete na ovoj strani, ali pošto igra nije dostupna igračima iz našeg regiona moraćete da sačekate obaveštenje gugla kada ćete moći da je probate. Isto pravilo važi za Android i za iOS korisnike.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA