Among Us preuzelo preko 100 miliona gejmera

Posle zabeleženih 60 miliona igrača na dnevnom nivou, Among Us je dostigao još nekoliko rekorda.

  • 2
among-us-14 Foto: Innersloth

Popularna multiplejer igrica koja je poslednjih nekoliko meseci u potpunosti zatresla ceo internet i gejming zajednicu nastavlja da iznenađuje svojim neverovatnim dostignućima. Naime, Among Us je proteklog vikenda zabeležio preko 3,8 miliona istovremenih igrača.

Treba imati na umu da je ovo ukupan broj PC i mobilnih korisnika, i da je igra na mobilnim telefonima besplatna. Ove statistike su zaista impresivne, iako većina igrača nije zapravo potrošila novac na igru.

Interesantno je da je Among Us izašao pre čak 2 godine, i da je tek ovog leta ostvario toliku popularnost. Za promociju igre su uglavnom zaslužni poznati streameri i kreatori sadržaja, kao što su Sodapoppin, xQc, Lirik, i mnogi drugi. Neretko viđamo i streamere, ili čak profesionalne gejmere kako prave pauzu od svojih igara, kako bi isprobali Among Us sa drugarima.

Forest Vilard, glavni programer odgovoran za razvoj Among Us-a, je na svom zvaničnom twitter nalogu otkrio da je igru preuzelo preko 100 miliona korisnika, kao i da je na dnevnom nivou zabeleženo preko 60 miliona igrača.

Koliko dugo mislite da će Among Us opstati?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    29. septembar 2020 | 11:26

    Skinuo, probao, obrisao. Nista mi nije jasno, jel moze neko da mi objasni?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA