Call of Duty: Mobile proslavio godinu dana

Popularni mobilni naslov je izašao pre tačno godinu dana, a kreatori pripremaju planove kako da obeleže ovu godišnjicu.

  • 0
Call of Duty MW Foto: Activision

Pre tačno godinu dana na današnji dan objavljen je Call of Duty naslov za mobilne telefone. Igra je pozajmila elemente iz svih Call of Duty franšiza a Activision se postarao da je ažurira svakog meseca novim sadržajima i mapama. Za ovih godinu dana, u igri se rotiralo oko dvadeset modova i mapa.

CoD: Mobile se takođe polako probija na prifitabilnom kineskom tržištu, godina dana nakon globalnog lansiranja. Igru je već odobrio kineski gejming regulator koji će sprovesti testove na androidu krajem ovog meseca. Saznajemo i da se preko 46 miliona korisnika, koji hoće da probaju ovu igru, prethodno registrovalo u toj zemlji.

Activision je obećao dosta novog sadržaja u novoj sezoni 11 koja bi trebala da stigne sredinom oktobra. Kompanija nije još uvek otkrila sve detalje nove sezone, a i nije bilo ni javnih testova gde bi korisnici mogli da probaju novu verziju igre. Activision je otvorio glasanje za igrače gde su oni imali priliku da daju glas njihovim omiljenim mapama i modovima. Oni sadržaji koji skupe najviše glasova na kraju meseca će ući u igru. Pošto se sezona 10 završava 14. oktobra ljubitelji ove igre neće morati dugo da čekaju kako bi učestvovali u proslavi godišnjice.

Ako ste ljubitelj besplatnih igara i betl rojal žanra preporučujemo da probate ovu možda najbolju pucačinu sa mobilnih telefona.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA