Call of Duty: Mobile preuzelo preko 300 miliona korisnika

Ova mobilna igrica je potpuno besplatna.

  • 0
call-of-duty-mobile1

Foto: Activision/Garena

Call of Duty: Mobile se pojavio pre više od godinu dana, 1. oktobra, 2019. Razvojni tim je od tada igru obogatio raznovrsnim dodacima - modovima, mapama, vojnicima i oružjima iz čitavog Call of Duty serijala. Activision je ovim potezom igračima ne samo pružio izuzetno pristupačan i zabavan naslov, već je i uspeo da evocira uspomene na razne momente iz tako voljene franšize, i sve to transportuje na mobilne telefone.

Call of Duty: Mobile svakog meseca ulazi u novu sezonu, koja obično dodaje novu mapu, mod, vojnike, oružja, kao i neke druge elemente. Osim toga, igra svaka dva meseca dobija novu ranking seriju koja takođe donosi pregršt svežeg sadržaja za igrače.

 

Generalni menadžer Met Luis je izrazio svoju zahvalnost zajednici putem twitter objave, i izjavio da je presrećan što može da im pruži vrhunsku besplatnu zabavu. Milioni preuzimanja svedoče o uspehu koji je ostvario ovaj popularni naslov.

Da li ste vi imali priliku da isprobate Call of Duty: Mobile? Igra je potpuno besplatna!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA