Mobilni esport preuzelo preko milijardu korisnika

Mobile Legends: Bang Bang postaje jedna od najpopularnijih igara na svetu.

  • 0
mobile-legends-bang-bang1

Foto: Moonton

Kineski proizvođač video igara Moonton je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu objavio da je broj preuzetih primeraka njihove mobilne MOBE prešišao 1 milijardu. Ovolika popularnost može da se meri samo sa najvećim mobilnim aplikacijama i uslugama kao što su WhatsApp, Facebook, YouTube i TikTok.

Međutim, ono što Mobile Legends: Bang Bang čini drugačijom aplikacijom jeste što se ističe u svetu esporta. Objavljene statistike ukazuju na to da je ova moba jedna od, ako ne i najveći mobilni esport na čitavom svetu.

Kako bi proslavio ovo neverovatno dostignuće, Moonton će organizovani ''100th Hero, 10 Billion Goals''. Naime, svi igrači koji uključe igru u periodu od 7. do 8. novembra će osvojiti najnovijeg, a ujedno i jubilarnog stotog heroja Benedetta, i to potpuno besplatno!

Ljubitelji ovog naslova će takođe imati priliku da osvoje Guinevere Amethyst Dance emote. Sve što treba da uradite je da se fotografišete u pozi vašeg omiljenog heroja i objavite sliku na socijalnim mrežama.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA