• 0

PSG Esports osvojio Brawl Stars World Finals 2020

, Telegraf

Ekipa je čitavog vikenda dominirala konkurecijom i postala svetski šampion u Brawl Stars-u.

  • 0

Ovog vikenda najboljih osam Brawl Stars ekipa se takmičilo za titulu šampiona sveta, a na kraju takmičenja jedan tim je demonstrirao da im nema ravnih. Turnir je trebao da se održi u Katovicama, u Poljskoj, ali je zbog pandemije pomeren na onlajn. Tim PSG Esports-a sastavljen od igrača Relyh, CoupdeAce i Jordon-a nije izgubio ni jedan meč na turniru. Na putu do finala pobedili su Nova Esports u četvrtfinalu 3-0, polufinalu SK Gaming sa 3-0, a u finalu ih je čekala ekipa INTZ.

Čak i u finalu, PSG je lako izašao na kraj sa timom INTZ, koji su savladali indentičnim rezultatom kao i prethodne protivnike 3-0. Pobedama u modovima Gem Grab, Brawl Ball i Siege ekipa je osigurala titulu svetskog šampiona.

Nagradni fond na ovom turniru je iznosio milion dolara, a pola fonda je skupljeno od korisnika Brawl Stars-a koji su kroz mikrotransakcije mogli da doprinesu povećanju novčane nagrade. Konačan plasman na turniru je izgledao ovako:

  • PSG Esports: $200,000
  • INTZ: $150,000
  • Treće i četvrto ($125,000): SK Gaming i Tribe Red
  • Od petog do osmog  ($100,000): CODEMAGIC, Nova China, AC Milan Qlahs, Jupiter

Sledeći veliki Brawl Stars šampionat je zakazan za prvi kvartal 2021.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima