League of Legends: Wild Rift otvorena beta došla do Evropljana

Mobilna beta verzija popularne Mobe je danas počela da se otključava u određenim delovima Evrope a prvi korisnici se javljaju iz Rusije i Turske.

  • 0

Foto: Riot Games/LoL: Wild Rift

Sa nestrpljenjem očekivana igra od danas je dostupna za preuzimanje igračima iz Evrope, Turske, Rusije, Komonvelt nacija, Bliskom istoku i Severnoj Africi. Korisnici sa naših prostora još ne mogu da pristupe beti, ali pošto je igra kasnila i u Severnoj Americi, pretpostavljamo da će i u Evropi postepeno da se otključava po regijama. Za sada, korisnici iOS i Androida iz Rusije i Turske su prijavili da mogu da preuzmu igru sa njihovih digitalnih prodavnica.

Nova igra Riot Games-a, je za sada ostavila dobar utisak kod igrača koji su je probali. Testeri kažu da je ovo daleko prijatnije iskustvo, pogotovo za početnike, i da vas bez mnogo napora može naučiti svim detaljima kompetitivne igre zahvaljujući dobro osmišljenim vodičima i intuitivnom korisničkom interfejsu. Kreatori kažu da su se posebno potrudili da kontrole budu dobro prilagođene za mobilne i da igra izgleda i ponaša se dobro na aparatima.

Samo je pitanje vremena kada će igra biti dostupna u čitavoj Evropi, tako da pratiti google play stranu igre da vidite da li je došao red i na naše gejmere.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA