Among Us u novembru imao preko 50 miliona novih igrača

Da li ste vi isprobali Among Us i da li vam se dopada igra?

  • 0
among-us-14 Foto: Innersloth

Već tri meseca zaredom je Among Us neprikosnoven na prvoj poziciji mobilnih igara sa najvećim brojem preuzimanja, pa ja i pored malo pada, igra uspela da sakupi preko 50 miliona novih igrača.

Prema analizama koje je odradila kompanija Sensor Tower, Among Us, je u novembru preuzelo oko 53,2 miliona korisnika sa AppStore-a i Google Play Store-a, zbog čega se ponovo našla na prvom mestu. Dodali su kako većina igrača dolazi i Sjedinjenih Američkih Država, koji čine čak 15,8% od ukupnog broja igrača.

Iako ova brojka deluje stvarno neverovatno, ovo je pad u odnosu na oktobar, u kojem je zabeležila čak 74,8 miliona igrača. Ovo je svakako neverovatan uspeh za jednu mobilnu video igru, koja nastavlja da obara rekorde iz nedelje u nedelju.

Iako je ovaj naslov izašao 2018. godine, tek na leto ove godine je počeo da prikuplja ovako veliki broj igrača, zbog čega je zasluženo pre samo par dana osvojila nagradu za najbolju multiplayer i mobilnu igru godine.

Ostale igre koje se nalaze odmah iza po broju preuzimanja su  Shortcut Run, Join Clash 3D, Supersonic, Garena Free Fire i Subway Surfers.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA