Call of Duty: Mobile preuzelo preko 500 miliona igrača

Mobilni pucački hit prosto ne staje

  • 0
call-of-duty-mobile-1 Foto: Activision

Razvojna gejming kompanija koja nam je donela Call of Duty: Mobile, Activision, je zvanično izjavila da njihova popularna pucačina beleži preko 500 miliona preuzimanja. Oko 210 miliona igrača aktivno igra igru, u proseku 30 miliona svakodnevno.

Call of Duty: Mobile je izašao u oktobru 2019 godine na Android i iOS mobilnim telefonima, i od tada je za jako kratko vreme postao veliki hit. Njegova integracija u kinesko tržište 25. decembra 2020. godine ga je dodatno pogurala do vrha industrije. Smatra se da je od tada igru preuzelo na desetine miliona novih igrača.

Activision je tako zabeležio i 500 miliona preuzimanja njihovog poznatog ostvarenja. Kako bi proslavio ovo neverovatno dostignuće, Activision je svim svojim igračima poslao specijalan poklon.

Poznato je da je igra u martu zaradila više novca nego ikada, i da su kineski igrači doprineli skoro 50% ukupnoj zaradi. Call of Duty: Mobile je trenutno u svojoj 3. sezoni, koja će, čini se, biti još uspešnija od prethodne.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA