• 0

I na nebu i na zemlji! League of Legends: Wild Rift zabavlja vojnike u helikopteru

, Telegraf

Jedan korisnik Reddit-a je objavio da je uspeo da upadne u Silver 1 rank igrajući Wild Rift u veoma interesantnim uslovima.

  • 0

I vojnici vole da koriste svoje slobodno vreme igrajući Riot-ovu popularnu mobilnu mobu Wild Rift. Jedan od njih je otišao i korak dalje, pa je svoje rank mečeve završio u vazdušnom prostoru. Igrač je postigao Silver 1 rank sa ADC Ahri šampionom, a koji je vaš izgovor?

Igrati stratešku mobilnu igru u helikopteru definitivno nije lako. Zvuk elise vas ometa da se koncentrišete na sopstvene misli, a i povremene turbulecije su daleko od ugodnog vibriranja telefona. Ovaj video je odlična reklama zašto je Riot odlučio da svoj popularni esports prenese na mobilne. Nemaju svi gejmeri lak pristup kompjuteru, a sa Wild Rift-om igranje League of Legends-a na različitim lokacijama postaje stvarnost. Nova sezona počinje sledećeg meseca pa se potrudite da budete bolje rangirani od igrača iz helikoptera.

Snimak možete pogledati na ovoj adresi ali moderatori se izgleda spremaju da ga obrišu.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima