Vreme čitanja: oko 1 min.

Evropske PUBG MOBILE kvalifikacije za svetski IeSF šampionat – Srbija kreće u akciju u 16:00!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Došli smo do poslednje runde kvalifikacija za ovogodišnji IeSF šampionat. Vreme je da se i srpska PUBG MOBILE reprezentacija oproba na evropskim kvalifikacijama, u borbi za plasman za svetsko prvenstvo u Jašiju!

  • 0
iesf2023-pubg-mobile-srbija-eu-q1 Foto: SESE

Nakon uzbudljivog takmičenja sa najjačim PUBG MOBILE ekipama iz naše zemlje, FTY eSports je slavio kao pobednik nacionalnih IeSF kvalifikacija i time se plasirao za regionalne kvalifikacije kao sastav reprezentacije Srbije.

Evropske PUBG MOBILE kvalifikacije će se odigrati 27. i 28. juna. Srpska PUBG MOBILE reprezentacija će za ova dva dana igrati ukupno 12 mečeva, gde će odmeriti snage sa drugim evropskim reprezentacijama – Jermenijom, Azerbejdžanom, Bosnom i Hercegovinom, Gruzijom, Mađarskom, Severnom Makedonijom, Crnom Gorom, Norveškom, Albanijom, Španijom, Turskom, Ukrajinom, Moldavijom i Hrvatskom. Samo tri najbolje rangirane ekipe iz Evrope će obezbediti plasman za Svetsko Prvenstvo.

Mečevi počinju u 16:00 časova. Prenos možete pratiti na OVOM LINKU!

Za srpsku PUBG MOBILE reprezentaciju nastupaju:

  • Vladimir ”VSTxBISKE斯” Biševac
  • Aleksandar ”SlimeCoa77” Cvijanović
  • Veljko ”ftyS1MPLEgod” Zubić
  • Marko ”MAKŠA999” Makša
  • Marko Antoni ”Melaz” Melas

Ovogodišnji Svetski Esports Šampionat u organizaciji Međunarodne Esports Federacije (IeSF) će se održati u Rumuniji, u gradu Jašiju od 24. avgusta do 4. septembra, gde će se najbolji esportisti sveta takmičiti za impozantnu novčanu nagradu od pola miliona dolara.

Plasman za IeSF šampionat u Jašiju su do sada obezbedile naše CS:GO, Tekken 7 i eFootball reprezentacije!

Sve aktuelne informacije o IeSF šampionatu, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR i SESE, kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA