Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska PUBG MOBILE reprezentacija završila GEG šampionat u Rijadu na 11. mestu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konkurencija je bila žestoka.

  • 0
geg2023-pubg-srbija-5 Foto: SESE

Srpska PUBG MOBILE reprezentacija je danas igrala finalnu turu mečeva na Global Esports Games šampionatu u Rijadu. Od 14. do 15. decembra, odigralo se ukupno 15 mečeva, a medalju je osvojilo tri najbolje reprezentacije, od ukupno 14 koje se su se takmičile. Ako niste upoznati sa sistemom PUBG MOBILE turnira, u obzir se uzima ukupan broj poena na osnovu plasmana u svakom meču, kao i broju killova.

Naša reprezentacija je ostvarila slabe rezultate prvog dana, osvojivši 24 poena, što nas je stavilo na 12. mesto na tabeli. Situacija je bila još gora drugog a ujedno i finalnog dana, pošto smo osvojili samo 12 poena, te smo sa ukupno 36 poena turnir završili na 11. mestu, ispred reprezentacija Gvatemale, Nigerije i Alžira.

Zlatnu medalju je osvojila reprezentacija Ukrajine sa 187 poena, srebrnu Tajland sa 163 poena i bronzanu Brazil sa 133 poena. Ekipe na turniru su bile izuzetno jake, ali sa ovakvim iskustvom, sigurni smo da će Srbija sledeće godine ostvariti daleko bolji plasman!

Snimke mečeva možete pogledati ovde.

geg2023-pubg-srbija-6 Foto: SESE

Za srpsku PUBG MOBILE reprezentaciju nastupaju:

  • Haris ”Harko” Telević
  • Marko Antoni ”Melaz” Melas
  • Nenad ”Pici” Stefanović
  • Aleksandar ”Coa77” Cvijanović
  • Srđan ”Shadow” Pribić

Srbija je ovime završila učešće na Global Esports Games šampionatu u Rijadu. Možemo da se pohvalimo bronzanom medaljom koju je osvojila naša Dota 2 reprezentacija, što je najveći uspeh naše zemlje na ovom turniru. Sledeće godine idemo po zlato!

Sve aktuelne informacije o Global Esports Games šampionatu, ali i drugim turnirima pratite na sajtu RUR-a kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA