≫ 

Šta treba da uradite da biste prijavili Fall Guys hakere

Hakeri ne štede čak ni mlade video igre kao što je FALL GUYS: ULTIMATE KNOCKOUT - evo kako da ih prijavite.

  • 0
Fall-guys22 Foto: Fall Guys: Ultimate Knockout/Mediatonic

Fall Guys je izašao početkom avgusta, a već drži titulu jedne od najpopularnijih, najigranijih i najgledanijih video igara. Ima veoma šarenu estetiku i šašave likove nalik na crtane filmove, kao i konstantnu, izazovnu i izuzetno zabavnu akciju.

Igru počinjete kao jedan od 60 takmičara, a cilj vam je da prođete kroz raznovrsne podvige i prepreke, i preživite do samog kraja. Ako ste je ikada isprobali, znate koliko je uzbudljiva, ili ste je barem ispratili na nekom od mnogobrojnih twitch kanala.

Koliko god igra bila zabavna, uvek će se naći neki hakeri i varalice koje će pokušati da vam upropaste partiju. Ako smatrate da ste naleteli na hakera u nekoj od vaših partija, ispratite ovo jednostavno uputstvo, i nadajte se da će Fall Guys podrška ispratiti vašu prijavu.

  • Posetite ovu Fall Guys stranicu za podršku, gde ćete videti formu koju treba da popunite
  • Unesite vašu email adresu, naslov, opis, vašu platformu i obavezno izaberite ''Cheater Report'' opciju u ''Type of Issue'' padajućem meniju
  • U Support ID kvadratić unesite kod koji možete pronaći u donjem levom uglu vašeg ''settings'' menija u igri
  • Kliknite ''Submit'' dugme

Praćenjem ovih veoma jednostavnih koraka ćete se otarasiti tih dosadnih hakera i poboljšati zdravlje ove mlade igre u razvoju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA