≫ 

Koje karte napuštaju Standard po završetku godine Feniksa

Da li i dalje igrate Hearthstone?

  • 0
Foto: Hearthstone/ Blizzard

Svake godine, Bllizard određen broj karata tj, ekspanzija prebaci iz Standard Mode-a u Wild, kako bi na najbolji način osvežili svoju igru, a da pritom ne oduzmu igračima želju da igraju sa svim kartama, ukoliko to žele.

Trenutna godina se zone godina Feniska (Year of the Phoenix) i trebala bi da traje do aprila 2021. godine. Četiri seta koja će napustiti u tom periodu godine su: Rise of Shadows, Saviors of Uldum, Descent of Dragons, and Galakrond’s Awakening. 

Šta to znači, koje karte će nas napsutiti?

Rise of Shadows je doneo novi efekat – Twinspell, koji vam omogućava da određene karte nakon što odigrate možete da odigrate još jednom. U ovoj ekspanziju su takođe stigli i Lackeys, moćne 1/1 karte sa jakim efektima. Twinspell nije efekat koji se danas koristi kao što se možda nekada koristio, ali postoji veliki broj solidnih karata, dok će mi Lekiji definitivno više nedostajati, pošto mi se nekako fino uklapaju u igru.

Saviors of Uldum nam je doneo Reborn. Interesantan efekat koji je definitivno doneo nešto novo u igru. Ipak, imam utisak da je taj efekat postajao sve zapostavljeniji kako su izlazile ekspanzije, pa se čak ni Reborn Priest više gotovo i ne igra. Takođe, ova ekspanzija nam je vratila Questove, koji su bili popularni tokom Journey to Un’Goro ekspanzije. Dok su neki kvestovi i dalje zabavni, ima veliki broj dosadno, koji mi neće puno nedostajati kada napuste standard.

Descent of Dragons nam je doneo Invoke, kao i Galakronda. Takođe dobili smo Sidequestove, koji su mi ponovo malo ni tu ni tamo. Ima dobrih, ali ima i onih koji mi neće nedostajati. Galakrond je ipak doneo nešto novo i špilovi sa njim su po meni zabavni. Od karata koje ćemo izgubiti, mislim da će gubitak Glakaronda ostaviti najveći utisak na standard.

Ne računajući sve te nove efekta, ogroman broj karata će takođe otići. Koje će vama najviše nedostajati?

Poslednje dve ekspanzije su sigurne (Ashes of Outland Scholomance Academy), kao i ona koju ćemo dobiti kasnije ove godine.

Kada se prisetimo tri ekspanzije koje su nas napustile ovog aprila, koja vam najviše nedostaje?

The Witchwood nam je doneo Start of the Game, Echo i Rush, jedan od retkih efekat koji je ostao u igri, jer se ”jednostavno” uklapa. The Boomsday Project je doneo Magnetic, efekat pomalo zaboravljen već u standardu, dok se u Battlegrounds-u i dalje dosta koristi. Rastakhan’s Rumble je doneo Overkill, još jedan efekat koji po meni nije baš ostavio pozitivan utisak na standard.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA