• 0

Imamo srpske predstavnike za 12. svetsko IeSF prvenstvo!

Posle dve runde kvalifikacija i jednog odlučujućeg turnira, Srbija je dobila svoje reprezentativce u igrama Dota 2, PES i Tekken, koji će braniti boje naše zemlje na evropskim kvalifikacijama za 12. IeSF prvenstvo.

  • 0

Posle duge i naporne dvomesečne sezone kvalifikacija pod organizacijom RUR Esports-a, izabrani su Stefan ”Kepa” Slavković za PES 20, Vlada ”Coldheart” Stanković za Tekken 7 i Team Serbia za Dotu 2. Oni će učešćem na evropskim kvalifikacijama ostvariti priliku da predstavljaju Srbiju na svetskom prvenstvu u Izraelu.

Sve mečeve finala ste mogli da pratite na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Na meniju je prvo bio PES, gde smo pratili utakmice naših najboljih virtuelnih fudbalera, Stefana ''Kepa'' Slavkovića i Marka ''Roksa'' Roksića. Posle vrlo napetog takmičenja, ipak je Kepa bio taj koji je uzeo titulu najveštijeg srpskog PES-ovca. Kepi ovo neće biti prvo učešće na internacionalnom takmičenju, jer je Srbiju na IeSF-u predstavljao i prošle godine, gde je bio među najboljih 8 takmičara.

kepa-pes-irl1

Foto: SESA/RUR

Snimak PES finala pogledajte OVDE, ili u prilogu ispod.

U istom danu su se održale i finalne kvalifikacije za Tekken 7, jednu od najpopularnijih borilačkih igara na svetu. Ovde nas je svojom borbenošću i istrajnošću zasenio Vlada Coldheart, koji je u finalu uspeo da trijumfuje sa rezultatom 3:0. Vlada je takođe naš redovan predstavnik na svetskom IeSF prvenstvu, a prošle godine je ušao i u grupu najboljih 8.

coldheart-tekken-irl1

Foto: SESA/RUR

Snimak Tekken 7 finala pogledajte OVDE, ili u prilogu ispod.

Na kraju je bio red i na Dotu 2, čije finale se održalo u nedelju, 20. septembra. Pobedu su ostvarili favoriti Team Serbia, ekipa koja nam je pokazala besprekornu igru i prelep timski rad. Sastav Team Serbia nas je, uz nekoliko izmena, takođe predstavljao na 11. IeSF prvenstvu, koje se održalo u Seulu.

Ekipa Team Serbia:

  • Ivan “IgnItableS” Spasić
  • Ivan “Monti” Timotijević
  • Nenad “grizine” Lukić (Kapiten)
  • Nikola “Nikolica” Mihajlović
  • Aleksandar “Alexxo” Diklić

Snimak Dota 2 finala pogledajte OVDE, ili u prilogu ispod.

Naši reprezentativci će sada morati da odmere snage sa drugim igračima u regionu. Vidimo se 20. oktobra na evropskim IeSF kvalifikacijama!

Video: Alarm za požar, gori igraonica? Ma nema veze, ajde da odigramo još jednu partiju

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima